Bij ons is het mogelijk om de modernste en meest nieuwe strandhuisjes van Zoutelande te huren.

De strandhuisjes zijn geheel in unieke stijl

De huisjes zijn sinds 1 januari 2016 eigendom van Zoutelande strandhuisjes en worden gelijk het eerste jaar gerestaureerd. Door de restauratie krijgen de huisjes een unieke uitstraling.

IMG_1336

De nieuwe frisse olijf/bruine kleur zorgt ervoor dat de huisjes opgaan in de natuur en de rust uitstralen die een prachtig strand als Zoutelande nodig heeft.

De antraciete dakpannen geven een strakke en luxe uitstraling en bieden veel stevigheid. Elk huisje wordt voorzien van een uniek slot, waardoor veiligheid geboden wordt.

Door de restauratie creëren we 33 unieke strandhuisjes, waardoor je als huurder net zo trots mag zijn als de eigenaar!

Huren van een strandhuisje

Wanneer u een strandhuisje huurt, bent u verzekerd van goede service (antwoord binnen 24 uur), duidelijkheid en veiligheid!

Door te huren bij Zoutelande strandhuisjes, weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verassingen. U heeft zelfs een eigen stukje strand!
De huisjes zijn in de volgende vormen te huur: per dag, per week, per seizoen (15 mei t/m 15 september).

Naast het huren van een strandhuisje huurt u gratis 2 luxe strandstoelen, een windscherm en de daarbij behorende montage benodigdheden.

In samenwerking met restaurant Valkenisse kunt u daar terecht voor het ophalen en inleveren van de sleutel.
Dit is ook mogelijk zonder reservering vooraf op basis van beschikbaarheid.

Boek direct uw eigen stukje strand met uniek strandhuisje!

Langere periode huren?

Wanneer u langere tijd huurt bij Zoutelande strandhuisjes, kunt u elk moment van de dag gebruik maken van uw strandhuisje. Van 15 mei tot 15 september kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten die het strandhuisje biedt. U kunt bij restaurant Valkenisse terecht voor een gratis* consumptie en daar krijgt u de sleutel overhandigt van uw eigen strandhuisje, waar u de rest van het seizoen zorgeloos kan genieten van uw eigen stukje strand!

Boek hier u eigen stukje strand met uniek strandhuisje.

*Bij het inleveren van de sleutel krijgt u 10% korting op het eten bij restaurant Valkenisse.